Udgivelser | Radikalt

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Publiceret

02. november
2017

Udgivelser

Her finder du alle udgivelser af Radikalt.

Februar 2018
- Kom med Morten Østergaard på besøg i Hanstholm, hvor Brian gør noget ved integrationen. Han har fulgt statsministerens opfordring og givet flygtninge chancen på sin virksomhed i Hanstholm. Men nu skal de flygtninge, han har fået i arbejde, smides ud.
 
December 2017
- Bliv klogere på de gode resultater ved kommunal- og regionalvalget 2017, mød det nye kuld byrødder, og se hvordan det gik, da Morten Østergaard blev lånt ud til Svendborg Gymnastikforening. 
 
November 2017
- Læs om Kjeld Holms partiskifte, se hvordan der er at være radikal kandidat, når ens bror er valgt for DF, og finde svaret på om en DJØF'er kan finde ud af, at hænge valgplakater op.
 
Oktober 2017 
- Bliv klog på kommunalvalgskampen, konstitueringsspillet, folkeskolens fremtidsfond, og kom på tur med paternosteren på Christiansborg.