Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Vær med til at udvikle radikal politik

Bobler du med gode ideer, nytænkende forslag og ønsker at sætte dit præg på radikal politik sammen med andre, der har det som dig? Så deltag i Radikale Venstres dialogfora, som spænder over en række områder fra uddannelse, værdipolitik og grøn omstilling til økonomi, Europa og socialpolitik.

Du kan være med i et eller flere af de syv dialogfora. Læs mere om dem herunder, hvor du også finder link til dialogforaenes åbne grupper på Facebook:

 
For tiden har vi også to programudvalg, som skriver henholdsvis et EU-program og et program om pension. Begge programmer kommer i høring blandt medlemmerne, pensionsprogrammet fra 10. april, EU-programmet fra 5. februar til 19. marts.
 
EU-programforslaget sendes til Radikale Venstres kommuneforeninger, men du kan fra 5. februar også finde det i den gruppe på radikale.dk, som hedder ’HB-dokumenter for interesserede’.  Man tilmelder sig en gruppe under ’Tilføj nye grupper’ på medlemssiden.
 
Programudvalg har hver en gruppe på radikale.dk, hvor du kan melde dig, hvis du vil følge og måske kommentere arbejdet.
  
Disse muligheder gælder for radikale medlemmer, men på ’Politisk værksted’ den 14. april er også ikke-medlemmer velkomne. Notér dagen, hvis tema er FN’s verdensmål, og sig det gerne til interesserede venner.
 
De seneste færdige resultater af politikudvikling gennem vedtagelse af holdningspapirer kan ses her: