Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Nyheder

EU - 31.01.2020

Nyt fra Europa-Parlamentet

Hver måned bringer vi nyt fra de to radikale medlemmer af Europa-Parlamentet: Morten Helveg Pedersen og Karen Melchior. Her fortæller de om deres arbejde og aktuelle udfordringer, som det europæiske samarbejde står over for, og som de arbejder på at løse. Denne måned handler det om retsstatens hårde vilkår i Polen og Ungarn og om, at vi skal sikre, at det parlamentariske arbejde bliver lettere at følge og forstå.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Demokrati - 31.01.2020

Vincent Hendricks: Digital dannelse handler om at sikre demokratiet

Betingelserne for den offentlige samtale har ændret grundlæggende karakter. Det har den blandt andet på grund af den øgede mængde af information, der er er kommet med internettet og sociale medier - det mener Vincent Hendricks, der gæstede det radikale nytårsstævne.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Radikale Venstre - 31.01.2020

Kom med til årets første Tal Med-dag

Lørdag den 18. januar gik radikale kandidater og frivillige på gaden landet over for at tale med borgerne om, hvad det bedste ved lige netop deres by var. På den måde skød vi kampagnen i gang for det næste kommunalvalg 2021. Her får du et indblik i nogle af de gode samtaler, det blev til på dagen, inden vi igen går ud lørdag den 7. marts.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Demokrati - 31.01.2020

Folkeskoleelever erobrer Folketinget og deler det, de har på hjerte

Visioner, håb og 36. forslag. Det havde folkeskoleelever fra 8. og 9. klasser fra hele landet taget med sig, da de fyldte Folketingssalen på Christiansborg. Ministre var mødt op for at svare på eleverne mange spørgsmål, hvor undervisning, integration og miljø stod højt på dagsordenen.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Uddannelse - 31.01.2020

Formanden for danske skoleelever guider til en bedre skoledag

Trivsel begynder i maven. Om morgenen, inden man står op. Trivsel er, når man glæder sig til at tale med Malthe eller lave matematik med Mathilde. Men det kan være svært at glæde sig, når man ikke kan koncentrere sig, fordi man skal sidde stille hele dagen - eller fordi man skal holde sig på grund af klamme toiletter. Sådan siger formanden for Danske Skoleelever, Thea Enevoldsen, der er 16 år og repræsenterer 450.000 elever landet over.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Uddannelse - 30.01.2020

Flere penge til folkeskolen vil give elever mere opmærksomhed og lærer mere tryghed

Det er ikke kun Radikale Venstre, der mener, at folkeskolen skal have et løft. Også psykolog og tidligere lærer Rasmus Alenkær synes, at der mangler hænder blandt lærer og pædagoger. Han er derfor begejstret over, at Radikale Venstre vil give folkeskolen et ressourceløft på 1. mia. kr. årligt. Han ser nemlig, at børn begynder at forlade undervisningen og løbe ud på gangen eller gemme sig - et fænomen, han kalder for “løberi”.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Udenrigspolitik - 30.01.2020

Hvem skal udfordre Trump? Kom med og oplev det amerikanske præsidentvalg

Hvert fjerde år siger vi, at det her er det vigtigste præsidentvalg nogensinde. Men denne her gang er det rigtigt. Sådan lyder dommen fra USA-ekspert Niels Bjerre-Poulsen, som i dette nummer tager os med over Atlanten og zoomer ind på den amerikanske valgkamp. Og nederst fortæller vi, hvordan du kan opleve det amerikanske valg på egen hånd, når Internationalt Udvalg arrangerer en studierejse til USA.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Radikale Venstre - 30.01.2020

Navne og begivenheder - februar 2020

Vær med til at skrive Radikale Venstres nye principprogram, se billeder fra årets første tal-med-dag, eller læs mere om, hvem der blev valgt ved januars møde i Hovedbestyrelsen.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Radikale Venstre - 02.01.2020

Året der gik i billeder

Det har været et særdeles begivenhedsrigt år. 2019 har budt på to vigtige valg, først et Europa-Palamentsvalg og derefter et folketingsvalg.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Pages