Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Nyheder

Radikale Venstre - 30.04.2020

Navne og begivenheder – maj 2020

Selvom coronavirussen fortsat påvirker meget omkring os, arbejder den radikale organisation videre på fuldt tryk. Det gælder både digitalt hovedbestyrelsesmøde, en ny selvbetjeningsløsning og ny proces for principprogrammet. Derudover kan du se frem til landsmøde i september. Du kan læse om alt dette og meget mere her!

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

EU - 30.04.2020

Nyt fra Europa-Parlamentet

Hver måned bringer vi nyt fra de to radikale medlemmer af Europa-Parlamentet: Morten Helveg og Karen Melchior. Her fortæller de om deres arbejde og aktuelle udfordringer, som det europæiske samarbejde står over for. Denne måned fortæller Karen om en ny app, der skal hjælpe med at spore smitten af Corona og Morten om sit arbejde for at gøre fremtidig EU-støtte afhængig af, at landene overholder retsstatsprincipperne.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Sundhed - 30.04.2020

Radikalt corona-overblik

Radikale Venstre arbejder hver dag for, at genåbningen bliver både grøn og retfærdig. Den seneste tid har vi været med til at sikre, at kærlighed igen kan krydse grænser, vi har givet en håndsrækning til de mest udsatte og åbnet op for, at flere forskere igen kan vende tilbage til laboratorierne. Her får du de seneste ugers tiltag.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Kommunalpolitik - 30.04.2020

Tre lokalpolitikere fortæller om corona-krisen

Den største ledelsesmæssige opgave siden krigen. Sådan kunne man betegne først nedlukningen og siden genåbningen af Danmark i marts og april 2020. Både Folketingsgruppen og de folkevalgte i kommuner og regioner har løst ekstraordinære og komplekse opgaver i et tempo og med en intensitet, som er uden historisk sidestykke. Her får du et perspektiv på forløbet fra tre radikale lokalpolitikere, der står i spidsen for at få forandringerne til at fungere.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

EU - 29.04.2020

Corona kan bane vej for mere samarbejde i EU eller sætte en stopper for den fri bevægelighed

Corona kender ingen grænser. Uanset hvor vi bor, eller hvad vi arbejder med, så ser hverdagen anderledes ud for europæerne. Mange har vendt blikket mod EU, for en fælles udfordring kræver en fælles løsning. Men hvordan påvirker krisen EU-samarbejdet? Hvilken retning vil krisen føre EU og dets medlemslande? De spørgsmål, har vi stillet direktør for Tænketanken Europa, Lykke Friis og EU-ordfører, Jens Rohde.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Arbejdsmarked - 29.04.2020

Tilbage til hverdagen. Mød frisøren Nick, der er tilbage i salonen

Da frisøren Nick Jørgensen hørte, at han sammen med kollegaerne kunne åbne salonen igen, blev han rigtig glad. Men han blev også nervøs. Læs med og hør om åbningsdagen, som blandt andet bød på en klipning af Morten Østergaard og hør, hvordan Nick har været påvirket af nedlukningen.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Økonomi - 29.04.2020

Dansk økonomi er langsomt ved at tø op - men hvad nu?

Corona har sat hele samfundet på prøve, og da Mette Frederiksen på et pressemøde 11. marts annoncerede den delvise nedlukning af landet, har den danske økonomi fået en mavepuster, der kommer til at gøre mere ondt end da finanskrisen toppede i 2009. Arbejdsløsheden er steget hurtigt, og faldet i BNP antages at bliver højere end under krisen.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Radikale Venstre - 29.04.2020

Det radikale foreningsliv fortsætter

Radikale foreninger har med raketfart måttet omstille deres aktiviteter og samvær. Og det viser sig, at corona både skaber udfordringer og øget holdfølelse. Virtuelle møder er blevet den nye virkelighed, og det pibler frem med kreative forslag, der kan holde foreningslivet i gang. Formand for Vestjyllands Storkreds og Silkeborg Kommuneforening, Svend Erik Milsgaard, fortæller her om sin corona-håndtering.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Radikale Venstre - 28.04.2020

Hvad er det vigtigste for radikale medlemmer? Klima og troværdighed viser det sig

Efter en på alle måder anderledes og hård periode med coronavirus, kigger vi nu fremad på et Danmark, der begynder at åbnes igen. Det betyder, at vi i Radikale Venstre igen lægger os i selen for et grønnere, friere og stærkere Danmark. Men hvad er det egentligt, der er det vigtigste for Radikale Venstre i de kommende år? Det fik vi nogle indikationer på over vinteren, hvor Morten Østergaard og Svend Thorhauge tog undt i landet for at tale med de radikale medlemmer om hvilke udfordringer partiet skal prio-ritere de kommende år.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Radikale Venstre - 08.04.2020

Live med Morten Østergaard

Igen i denne uge er der dagligt sendt Radikale Live. Det har givet Morten Østergaard og gæster rig mulighed for at svare på spørgsmål i denne svære tid. Se med her og få nogle af svarene på de spørgsmål, der blev taget op af Margrethe Vestager, Thea Enevoldsen og Johanne Schmidt-Nielsen. Du finder også alle live-sendingerne nederst i artiklen.

Læs mere
radikale_venstre's pictureRadikale Venstre

Pages