Nyheder | Radikalt

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Nyheder

Radikale Venstre - 01.02.2018

Vær med til at udvikle radikal politik

Bobler du med gode ideer, nytænkende forslag og ønsker at sætte dit præg på radikal politik sammen med andre, der har det som dig? Så deltag i Radikale Venstres dialogfora, som spænder over en række områder fra uddannelse, værdipolitik og grøn omstilling til økonomi, Europa og socialpolitik.

Læs mere
Hanne Elisabeth Jakobsen

EU - 01.02.2018

Morten Helveg Petersen melder sig klar til EP '19

Når nationalisterne kritiserer mig for at være ærkeeuropæer, har de fat i noget. For jeg tror på visionen om et helt og fredeligt Europa. Samtidig med at jeg elsker mit fædreland.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 31.01.2018

Hvem er Danmarks yngste udvalgsformand?

Hediye Temiz nåede knap at færdiggøre gymnasiet, før hun blev valgt til kommunalbestyrelsen som blot 19-årig for Radikale Venstre. I dag er hun formand for Kultur- og Fritidsudvalget i kommunen, hvilket gør hende til den yngste formand i hele landet.

Læs mere
Radikale Venstre

Medier - 31.01.2018

Partierne skal ud af DRs bestyrelse

Hvis vi fortsat ønsker, at dansk sprog og kultur skal være omdrejningspunkt for den offentlige samtale i Danmark, så kræver det dansk public service og kulturproduktion af himmelhøj kvalitet. Kvaliteten skal kunne modstå presset fra udenlandske og kommercielle tilbud. Derfor er de kommende medieforhandlinger ikke bare en kamp om DR - det er også en kamp for Danmark.

Læs mere
Zenia Stampe

Radikale Venstre - 30.01.2018

Davos: et kig ind bag forhænget

Af Ida Auken
 
Læs mere
Ida Auken

Uddannelse - 29.01.2018

Uddannelse er billetten til fremtiden

Uddannelse har spillet en meget vigtig rolle i at gøre Danmark til et land med stor tryghed og højt til loftet. Det må ikke sættes over styr nu.

Læs mere
Morten Østergaard

Kommunalpolitik - 29.01.2018

På hold med fremtiden

Lidt over to måneder er gået siden kommunalvalget. Selv om de lokale indvalgte er ved at være kommet på plads, er det først nu, at kampen for alvor starter for at give vores børn og unge de bedste muligheder for at gøre deres drømme til virkelighed.

Læs mere
Radikale Venstre

Regionspolitik - 29.01.2018

Nye folk og opgaver i regionerne

Hos os radikale regionsrådspolitikere er vi meget tilfredse med resultatet af KRV17.

Læs mere
Karin Friis Bach

Radikale Venstre - 14.12.2017

Sig det med blomster

Morten Østergaard og Svend Thorhauge været på en tur rundt til 13 helt særlige steder i Danmark. Nemlig de 13 kommuner, som efter kommunalvalget i november, nu igen har fået radikale byrådsmedlemmer.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 14.12.2017

Samtalen ligger Radikale Venstre og mig stærkt på sinde

’Radikalt’ har mødt Radikale Venstres landsformand Svend Thorhauge til en samtale. Ikke en snak, men en samtale om sit første kommunal- og regionsvalg som landsformand for Radikale Venstre. En valgkamp lidt udover det sædvanlige.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages