Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Svend Thorhauge

Landsformand

Telefon40331670

Emailsvend@thorhauge.dk

Formand Landsforbundet
Formand Forretningsudvalg
Formand Hovedbestyrelse
Formand Valgudvalg
Medlem af Hovedbestyrelsen

Nu er det alvor. Det næste valg afgør, hvordan fremtidens Danmark skal se ud.
Vil vi et Danmark, hvor vi åbner døren til fremtiden med samme appetit og mod, som generationer før os? Hvor vi tager hånd om hinanden og vores fællesskab.
Hvor vi står fast på vores grundlæggende værdier. Finder rigtige løsninger på virkelighedens problemer. Løfter blikket mod verden.
Hvor vi siger ja til Europa, ja til at samle fremfor at splitte, ja til med­men­nes­kelighed og ja til et grønnere Danmark?

Eller vil vi et Danmark, hvor vi er bange for fremtiden? Hvor vi murer andre ude og os selv inde. Hvor vi ikke er lige for loven. Hvor vi siger nej til internationalt samarbejde, nej til at hjælpe men­nes­ker i nød og nej til at gå nye veje med den grønne omstilling, uddannelse og Europa?

Radikale Venstre har alle dage været en fremaddrivende kraft, når konservative kræfter har forsøgt at sætte vores samfund i stå. Og en bølgebryder når politiske kræfter har forsøgt at piske folkestemninger op og splitte befolkningen. En bevægelse, der i mere end 100 år har forandret Danmark. I troen på, at i mor­gen kan blive bed­re end i går. På, at udsyn giver indsigt. Og på, at Danmark skal være det bedste land for alle medborgere. Nye som gamle.

Danmark forandrer sig. Verden forandrer sig. Men vi kan selv bestemme, hvad vi forandrer os til.
Vi har altid lyttet til tidernes skiften og søgt samarbejdet med dem, der ligesom os vil et grønnere, friere og stærkere Danmark. I dag må vi sande, at nej til fremtiden er et fattigt svar i en verden, hvor det eneste konstante er forandring. For de kampe vi opgiver på forhånd, vinder vi aldrig.

Lad os tage vores skæbne i egne hænder. Sige ja frem for nej. Finde rigtige løsninger på virkelige problemer.

Tør vi, kan vi.

Fremad!

Demokrati - 26.03.2020

Midt i det hele er vi blevet til én stor familiehøjskole i Danmark

Corona-krisen er hård. Men i krisen er der også håb, og det stærke danske fællesskab og civilsamfund viser sig i disse dage fra sin smukkeste side. Ildsjæle træder til, vi synger fællessang fra altanerne og til vores fjernsyn, og de sociale medier er rent faktisk blevet sociale.

Læs mere
Svend Thorhauge

Radikale Venstre - 29.09.2019

Navne og begivenheder

Der er valgt ny formand for dialogforum for Europapolitik og nye folk i forretningsudvalget. Og sæt allerede nu kryds i kalenderen til den 9. og 10. november, hvor der både er efterårsmøde med politiske værksteder og efterfølgende kampagnetræf.

Læs mere
Svend Thorhauge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik